ÖZEL ÖĞRENCİLER BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

ÖZEL ÖĞRENCİLER BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü’nün başarılı öğrencileri, Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

A+A-

Başkan Şahin ziyaretçilerini makamında ağırladı. Okul Müdürü ve Kulüp Başkanı Dursun Dündar nezaretinde belediyeye ziyarette bulunan öğrencilerle Başkan Şahin sohbet etti.

Okul Müdürü ve Kulüp Başkanı Dursun Dündar, ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Etkinliklerdeki her türlü ihtiyacımızı destekleyen başkanımıza gösterdiği hassasiyet için çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldu.”

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah Çakır’da, sporcuların göstermiş olduğu başarılarla ilgili bilgi verdi.  Çakır şunları söyledi: “Çeşitli alanlarda Bafra’mızı gururla temsil ediyoruz. Değişik spor dallarında 13 altın 3 gümüş madalya aldık. En son Antalya’da yapılan Masa Tenisi müsabakalarında üç bölgenin birincisi olduk.” Dedi.

Kendilerini yakından takip ettiğini belirten Başkan Şahin ise, “Başarıdan başarıya koşan bu çocuklarımızın ve kulübümüzün her zaman yanındayız. Kendilerine her daim başarılar diliyorum” Dedi.

Okul Müdürü Dündar ziyaretin sonunda Başkan Şahin’e Kulübün formasını hediye etti.

Ziyarete sporcu öğrencilerin ailelerinin yanı sıra antrenörler Ahmet Yetgin, Kerim Dursun, Murat Salih Semizoğlu, Sedat Yaşar ve Muhammet Çifter de katıldı.

ozel-ogrenciler-baskan-sahin’i-ziyaret-etti.jpgozel-ogrenciler-baskan-sahin’i-ziyaret-etti-001.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.