Özel Medibafra iftar programında buluştu

Özel Medibafra iftar programında buluştu

Özel Medibafra Hastanesinin verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü.

A+A-

Haber:Sebahattin Gürgür

Çelik Park AVM Niyazi Kesim Restorantta, Özel MediBafra Hastanesi yönetiminin düzenlediği İftar yemeğine, Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail Kadıoğlu, Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Dr.Mustafa Kara,Özel MediBafra Hastanesi Başhekimi Hamiyet Çaylı, İşletme müdürü Şafak Aygül,Dr.Şükrü Kaya Genç,Dr.Burhan İhtiyar,Dr.Hasan Şekercioğlu,MHP Samsun eski milletvekili Cemalettin Şimşek,hastane doktorları ve çok sayıda hastane personeli katıldı.

      Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail Kadıoğlu, iyilik, bereket, sevgi ve hoşgörüyü simgeleyen Ramazan'da Hastane yönetimi ve hastane personeliyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

     İftar yemeğinde, sağlık çalışanları hep birlikte iftarlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.Program çay ve fasıl eşliğinde yapılan sohbetlerle devam etti. 

-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-010.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-011.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-012.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-013.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-014.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-015.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-016.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-017.JPG-ozel-medibafra-iftar-programinda-bulustu-018.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.