ÖZEL MEDİ BAFRA HASTANESİN DEN OKUL ÖĞRENCİLERİNE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

ÖZEL MEDİ BAFRA HASTANESİN DEN OKUL ÖĞRENCİLERİNE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

Samsun un Bafrailçesinde Özel Medi Bafra Hastanesi, Bafra Aktekke Yatılı Bölge Okulu ile Çetinkaya Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine Sağlıklı Yaşam Semineri düzenledi.

A+A-

Seminere Özel Medi Bafra Hastanesi personeli,Aktekke ve Çetinkaya Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine Sağlıklı Beslenme, Diş Bakımıve sağlığı,İletişim konuların içerdiği. konular da kapsamlı şekilde bilgilendirerek Seminer sonun da Öğrencilere Ayakkabı,Diş Fırçası ve Diş  Macunu hediye edildi.

Seminer de konuşma yapan Özel Medi Bafra İşletme müdüresi Dr.Şafak Aygül bizler burada Eğtim adına toplandık.Hastanemizin bu Sağlıklı Yaşam seminerine öncülük yapması bizleri ayrıca gururlandırdı.Hastanemize gelerek Seminerimize katılan Aktekke ve Çetinkaya Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerimize ve İdarecilerine buradan teşekkür ederim.Toplam 150 ye yakın Öğrencimize burada Sağlık Yaşam Eğitimi semineri verdik.

Özel Medi Bafra Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen Sağlıklı Yaşam Eğitim Seminerinde hastanenin doktorların dan Diş.Hekimi Şükrü Kaya Genç Ağız ve Diş Sağlığı  konusunda, Diyetisyen Dr.Esra Yılmaz Sağlılklı Beslenme konusunda, Halkla İlişkilerve HastaHakları Müdüresi Gülşah Ceylan İletim nasıl kurulur konusunda, Baş Hemşire Arzu Turan Bulaşıcı hastalıklarla mücadele konusunda ve Baş hemşire yardımcısı Merve Varol İlk Yardım konusun da bilgilendirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.