ÖZEL EĞİTİMLİ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZBALCI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÖZEL EĞİTİMLİ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZBALCI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ladik Belediyesi yaptığı çalışmalar ile eğitime ve engelli vatandaşlara olan desteğini sürdürmeye devam ediyor.

A+A-

Daha önceleri birçok okula, öğrencilere ve engelli vatandaşlara çeşitli destekler de bulunan Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı,  Halk Eğitim Merkezi’nde özel eğitim gören engelli öğrencilere de ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında kıyafet yardımında bulundu.

Özel eğitimli öğrenciler ve öğretmenleri Lütfiye Özel’de, engellileri hiç bir zaman unutmayan ve her platformda destekleyen Başkan Özbalcı’yı makamında ziyaret edip, kıyafetler için teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler. Özel eğitim öğrencileri Başkan Özbalcı’nın bu jestine karşılık sevgilerinin göstergesi olan kendi elleriyle hazırladıkları kalp şeklindeki çalışmayı Özbalcı’ya hediye ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özbalcı, engelli vatandaşların yüzündeki mutluluğu görmenin kendisini de mutlu ettiğini belirterek; "Toplumumuzun en değerli bireyleri olan engelli vatandaşlarımıza şahsım ve Ladik Belediyesi olarak her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Göreve başladığımız ilk günden itibaren tüm engelli kardeşlerimizin taleplerini karşılamaya çalıştık. Onlar bizim başımızın tacı. Allah'ın özel emaneti olan bu kardeşlerimize ve ailelerine her türlü hizmet alanında yardımcı olacağımızı bilmenizi isterim." dedi.

Özbalcı ayrıca bu zamana kadar en anlamlı ve en değerli hediyelerden birini aldığını ifade ederek, öğrencilerin her birini ayrı ayrı öpüp, teşekkür etti.

ozel-egitimli-ogrencilerden-baskan-ozbalci’ya-tesekkur-ziyareti-18.05.2017-(2).jpgozel-egitimli-ogrencilerden-baskan-ozbalci’ya-tesekkur-ziyareti-18.05.2017-(5).jpgozel-egitimli-ogrencilerden-baskan-ozbalci’ya-tesekkur-ziyareti-18.05.2017-(6).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.