ÖZEL BAFRA AK OKULLARINDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

ÖZEL BAFRA AK OKULLARINDAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Bafra İlçesinde bu yıl eğitim öğretim faaliyetine başlayan Özel Bafra Ak Okulları Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette Özel Bafra Ak Okulları Müdürü Burhan Güven şunları söyledi: ’’Özel Bafra Ak Okulları bu yıl eğitim öğretime başladı. Kısa bir süre geçmesine rağmen öğrencilerimiz çalışmalarında ve projelerde büyük başarılara imza attılar.  Özel Bafra AK Okulları, Bafra’da eğitim ve öğretime güçlü bir kadroyla başladı. Bu okulda öğrenciler bilhassa İngilizce konuşmanın özel bir durum olmadığını ve hayatın olağan akışı içinde bir iletişim metodu olduğunu, daha da önemlisi öğretmeni ile sürekli birebir iletişim içerisinde bulunuyor. Bizler ezberlemeyi değil, araştırmayı seven, Kişisel hak ve özgürlüklerini koruyabilen, kendi ayakları üstünde durabilen, güçlükler karşısında yılmayan, çalışkan ve sorumluluk sahibi olan, en az bir yabancı dili mükemmel düzeyde konuşabilen, bilimsel düşünceye sahip olan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. AK Okulları milli değerleri önemsediği kadar, evrensel niteliğe de sahiptir. Bu değerler ışında bilimsel, sosyal ve kültürel yapıya uygun eğitim modelini sürekli geliştirecektir.’’ dedi. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek 15 gün önce Özel Bafra Ak Okulları Müdürlüğü görevine başlayan Burhan Güven’e hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra şunları söyledi: ’’Ülkemizi arzu ettiğimiz hedeflere taşımada eğitimin büyük önemi vardır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkemizin özünü de eğitim oluşturmaktadır. Eğitim, çocuklarımızın ülkemizi geleceğe taşımasıdır. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasına en büyük katkıyı, eğitimde elde ettiğimiz ve edeceğimiz başarılar sağlayacaktır. Cumhuriyetimizin ilk günlerinden itibaren eğitime verdiğimiz önem son 15 yılda yapılan yatırımlarla daha da artmıştır. Yapılan yatırımlarla ile okul öncesinden üniversitelere kadar fiziki ve teknolojik anlamda eğitim alanında bir devrimi yaşatmıştır. Ülkemizin çocukları ve gençleri bunları hak etmektedir. Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim çağlarından itibaren öz güvenli, donanımlı, demokrasiye inanan ve bağlı, milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmelidir. Bu anlayış geleceğimizin de teminatı olacaktır.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret öğrencilerin şiir okuması ile sona erdi.
Ziyarette ayrıca Özel Bafra Ak Okulları Türkçe Öğretmeni Derya Kırbaş, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Demet Gök, öğrenciler Nilgün Baş, Ayşe Ece Yazıcı, Selim Temel, Ahmet Deniz Korkmaz ve Yiğit Sezgin hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.