ÖZBALCI, “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

ÖZBALCI, “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Afrin’de şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Özbalcı mesajında şu ifadelere yer verdi.

A+A-

“Zeytin Dalı Harekatı iki gündür maalesef üzücü haberler alıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin bölgesinde devam eden operasyonlarında PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD terör örgütü unsurlarıyla çıkan çatışmalarda ve düşen helikopterimizde şehitlik mertebesine ulaşan 12 kahraman yiğidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

 

Bizler inancımız gereği biliyoruz ki; yavrularımızın makamı cennet. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s)  şehitler için bir hadis-i şerifte şöyle buyuruyor: ‘Cennete giren hiçbir kimse, yeryüzündeki her şey kendisinin olsa bile dünyaya geri dönmeyi arzu etmez. Ancak şehit, cennette gördüğü aşırı itibar ve ikram sebebiyle tekrar dünyaya dönmeyi ve on defa şehit olmayı ister.’

Rabbim ordumuzu muzaffer eyler İnşallah. Asırlardır İslam’ın sancaktarlığını yapan, Allah’ın adının gök kubbede yankılanması için çabalayan bu aziz milleti mahcup etmez.

Rabbim, Afrin'de terör örgütleriyle; vatanı, milleti, bayrağı ve ezanı için canını hiçe sayarak, gözünü dahi kırpmadan göğsünü siper ederek çatışan askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.Yüce Türk Milleti’nin başı sağolsun”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.