ÖZBALCI BAŞLAMIŞ MAHALLESİ İFTARINDA HEMŞERİLERİYLE KUCAKLAŞTI

ÖZBALCI BAŞLAMIŞ MAHALLESİ İFTARINDA HEMŞERİLERİYLE KUCAKLAŞTI

Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu yaşamaya özen gösteren Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, her gün farklı bir iftar sofrasında hemşerileriyle bir araya geliyor.

A+A-

Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla birlikte olmayı tercih ederek, orucunu mütevazi sofralarda açan Özbalcı, Başlamış Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına eşlik ederek, hemşerileriyle kucaklaştı.

Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ve Ak Parti Ladik Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Başlamış Mahallesi’ndeki iftar programına katılan Özbalcı, “Manevi duyguların zirveye ulaştığı, insanlar arasında iyilik ve güzelliğin yoğun olarak paylaşıldığı Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Rabbim, iyi niyet ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği bu günleri, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde tekrardan görmeyi nasip etsin. Allah’ın izniyle yarın gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. Bu vesileyle saygı değer hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, gecemizin her türlü hayırlara, birlik, beraberlik, barış ve aile huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlamdan niyaz ediyorum.”dedi.

baslamis-mahallesi-iftar-programi-9-haziran-2018-(5).jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.