MHP BAFRA'DA OYLAR KULLANILMAYA BAŞLANDI

MHP BAFRA'DA OYLAR KULLANILMAYA BAŞLANDI

Bafra’da 10 Ocak tarihinde yapılan olaylar neticesinde iptal edilen MHP Bafra ilçe kongresi bugün yeniden yapılıyor.

A+A-

Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde yapılan kongrede mevcut başkan Av.Hüseyin Acar ve İşadamı İsmail Süleymanoğlu başkan adaylığına talip oldular.

Kongreye MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,  MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatin Özdemir, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Çalışkan, Çevre ilçe MHP Başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede divan başkanlığına MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatin Özdemir seçilirken saygı duruşu ve istiklal marşı ile kongre başladı.

İlk olarak MHP Bafra ilçe başkan adayı İsmail Süleymanoğlu Türkiye ve Bafra siyasi, ekonomik konularında konuşma yaptı. Mevcut Başkan Av. Hüseyin Acar ise göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar yaptıkları sosyal, kültürel çalışma ve projeler hakkında delegelere açıklamalarda bulundu.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise konuşma yapmak için kürsüye geldi fakat salonda bulunan bazı delegeler ve partililer Şimşek’i protesto ederek salondan ayrıldılar. Daha sonra MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek yapılan çalışmalar ve Türkiye gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.