Sünnet şöleni hazırlıkları tamam

Sünnet şöleni hazırlıkları tamam

Bafra Belediyesi tarafından tertiplenen, bu yıl 12.si gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni ile ilgili hazırlıklar tamamlandı.

A+A-

Bafra Belediyesi tarafından tertiplenen, bu yıl 12.si gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni ile ilgili hazırlıklar tamamlandı.

 

26 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 12. Sünnet Şöleni için başvuruları alan Bafra Belediyesi, toplam 100’e yakın çocuğu sünnet ettirdi. Saat 17:30’da başlayacak olan Sünnet Şöleni bu sene Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri’nde yapılacak. Saat 16.00’da Yeni Kent Meydanı’ndan konvoy halinde şehir turu atılarak Ali Kale Turistik Tesisleri’ne gidilecek.

 

Konuyla hakkında bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; “Belediye olarak bu yıl 12.sini gerçekleştireceğimiz Sünnet Şölenimizde 100 civarında çocuğumuzun sünnetlerini uzman ekip eşliğinde gerçekleştirdik. Sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini Bafra Devlet Hastanesi’nde ziyaret ettik. Gayet nezih ve steril ortamda gerçekleştirilen sünnet sonrasında bütün çocuklarımıza nezaret edilerek özel ilgi ve alaka gösterildi. Bu vesile ile bir kez daha hastane yöneticilerimize, doktorlarımıza ve emeği geçen tüm sağlık personeline ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Artık hazırlıklarımız da tamamlandı. Sünnet Şöleni günümüzü bekliyoruz. Bu anlamlı günde halkımızla birlikte olmaktan onur duyacağımızı ifade ediyor, herkesi Sünnet Şölenimize bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.