OSMAN GENÇ:MAZLUMLARIN LİMANI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

OSMAN GENÇ:MAZLUMLARIN LİMANI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Genç mesajında,  “Milletimizin dünya tarihinde eşine az rastlanır bir mücadele sonucunda bizlere miras bıraktığı vatan topraklarının kurtuluş yolunu açan Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümünde aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.
Çanakkale Zaferi, Çanakkale’nin geçilmezliğini, Türk milletinin yenilmezliğini altın harflerle tarihe nakşeden aziz milletimizin şeref nişanesidir. Yedi düvele meydan okumanın, inancın ve zaferin destanıdır. Çanakkale Zaferi, milletimizin göğsündeki iman, fikrindeki hür yaşama tutkusu, benliğindeki istiklâl ateşidir. Bu mücadele tarihten silinmek istenen bir milletin yeniden doğuşuna, şahlanışına vesile olmuştur. Vatanını canan bilip canından vazgeçen ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu topraklar, dün olduğu gibi bugün de birliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın, adaletin, huzurun tüm dünyaya yayıldığı bir kaynak, mazlumların sığınacağı güvenli bir liman olmaya devam etmektedir.
Gururla eda ettiğimiz Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü vesilesiyle geçmişten bugüne canlarını vatan, millet, din, devlet ve bayrak uğruna feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.