Osman Genç 21 Ekim Gazeteciler Bayramı Mesajı

Osman Genç 21 Ekim Gazeteciler Bayramı Mesajı

Bafra Türk KIzılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı münasebetiyle Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcilerini yayımladığı kutlama mesajıyla tebrik etti.

A+A-

Genç, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı meslek guruplarının başında gelmektedirler. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak, kamuoyuna yaptıkları doğru haberlerle birlikte toplumun haber alma özgürlüğü yolunda büyük ve önemli görevler ifa etmektedirler.

Şeffaf, katılımcı ve demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurların başında gelen tarafsız basının varlığı, yaşadığımız toplumun da ortak kazanımı olarak dikkat çekmektedir.

Bu düşüncelerle her türlü olumsuzluklara rağmen Samsun ve ilçelerimizde bulunarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak kamuyu yönetenler ile yönetilenlerin arasında köprü görevi gören, şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan bütün gazeteci dostlarımızın 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlar, saygılar sunarım"

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı

Osman Genç

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.