OSB Kavak’ın Umudu Oldu

OSB Kavak’ın Umudu Oldu

Kavak Organize Sanayi Bölgesinde ki hızlı büyüme esnafın yanı sıra tüm Kavak halkında da büyük umut oldu.

A+A-

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette olan işyerlerini ziyaret eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “OSB Kavak’ın kaderini değiştirecek” ifadelerinde bulundu.

Geçtiğimiz gün Kavak OSB’de bulunan tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Sarıcaoğlu, İlçede göreve geldiği günden bu yana iş ve istihdamın ilk öncelikleri olduğunu söyledi.  Ülkelerin gelişiminde sanayi yatırımları ve üretimlerinin büyük etken olduğunu belirtti.

Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nin son dört yılda çok büyük bir atılım gösterdiğini anlatan Başkan Sarıcaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Kavak Organize Sanayi bölgesi son 4 yıl içerisinde çok ciddi büyüme hızı gösterdi. Sanayi tesislerimiz ilçemizde birçok gence aş kapısı olurken ülke ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağladı. Kavak ülkemizin şahlanışına üretimi ile hep destek olacaktır. Yurt dışına yapılan ihracatlar ile ilçemizin adı birçok ülkede telaffuz edilir oldu.  Öte yandan Belediyemiz içinde kurduğumuz birimimiz ile ilçe gençlerimizi OSB’de eleman arayan işverenler ile buluşturarak işe girmelerini sağladık. Elbette ki görevimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Yeni yatırımcıların ilçemize gelmeleri konusunda elimizden gelen tüm kolaylıkları kendilerine sağlıyoruz. Büyük başarılara imza attığımız şu günlerde Organize Sanayisi ile de ilçemizin kaderini değiştirmeye kararlıyız”

4 YILDA 70 PROJE HAYAT BULDU

Göreve geldiği günden itibaren Kavak’a 70 proje kazandırdığını belirten Başkan Sarıcaoğlu; “Hedefimiz elbette ki çok daha güzel ve güçlü bir Kavak inşa etmek. Bunun için tüm imkânları seferber etmeye hazırız. Göreve gelirken 16 proje sözü verdik.  Ama geldiğimizde gördük ki 16 proje yetersiz kalıyor. Bizde kolları sıvayıp çok daha fazlasını ilçemize kazandırmak için ekiplerimizi seferber ettik ve 70 projeyi ilçemize kazandırdık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.