ORTAK AKIL BULUŞMALARI BAFRA GİAD İLE DEVAM ETTİ

ORTAK AKIL BULUŞMALARI BAFRA GİAD İLE DEVAM ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ortak Akıl Buluşmaları kapsamında kısa adı GİAD olan, Bafra Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi.

A+A-

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Bafra GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve İsmail Kurt, bazı birim amirleri ve Bafra Genç İşadamları derneği üyeleri katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hizmet ve yönetim anlayışımız, toplumu oluşturan tüm katmanların düşüncelerine önem vermeyi gerektiriyor. Gerçekleştirdiğimiz tüm toplantılarda oldukça önemli düşünceler, tavsiyeler aldık. Bu günde 2011 yılında kurulmaları ile birlikte ilçe adına ortaya koydukları çalışmalar ile takdir toplayan Bafra Genç İşadamları Derneğimizin üyeleri ile bir araya geldik. Katılımlarından dolayı başta Bafra GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör ve üyelerine teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi faydalı bir toplantı oldu” Dedi.

giad-(12).jpggiad-(11).jpggiad-(10).jpggiad-(1).jpggiad-(3).jpggiad-(6).jpggiad-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.