Örnek mahalle, örnek muhtar

Örnek mahalle, örnek muhtar

Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül yaptığı faaliyetleri ile takdir topluyor.

A+A-

Özel Haber : Sebahattin Gürgür

2016 yılında kurduğu Mevlana Spor takımıyla dikkat çeken Muhtar Şengül, yaşanan güncel olaylara da seyirci kalmıyor. Muhtar Şengül, bir haftadır yaşanan malum olayları yorumlayarak öncelikle bu olaylarda hayatını kaybeden şehitlere rahmet diledi. Ayrıca Ülkeyi bu duruma düşürenleri Allaha havale ettiğini söyledi. “ Bu güzel Ülkemiz böylesine çirkin olayları hak etmiyor. Mevlana Mahallesi Muhtarı olarak yaşanan bu kötü günlerin geçeceğine daha iyi günlerin geleceğine ülkemizi bu hale düşürenleri de devletin misli ile cezalandıracaktır” dedi.

Muhtar Servet Şengül Mevlana Sporu anlatırken oldukça duyguluydu. Çünkü Mevlana Sporu kurarken azaları ve Mahalle sakinleri ile birlikte fedakârlık göstererek bütün parasal finansını muhtarlık mahalle sakinleri ve iş adamlığı yapan azaları ile birlikte karşılıyorlar.

 Amaçlarının gençlerin spora yönelmelerini kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve boş zamanlarını değerlendirmek için uğraştıklarını ve ayrıca Mustafa Kemal Atatürk`ün dediği gibi “Çevik, ahlaklı, dürüst milletine vatanına ve devletine faydalı birer bireyler yetişmesini sağlamaktır.

Muhtar Şengül Mevlana Spor genel sekreteri Abdullah Uyar takımın teknik hocası Mustafa Şahin ile birlikte 20 Temmuz Çarşamba günü yapılan Mevlana Spor ve Hacınabi Spor maçında çok memnun olduğunu yenmenin ve yenilmenin pek önemli olmadığı maksat gençlerin bir arada dostça birlik beraberlik içerisinde spor yapmalarını belirtti. Başkan ve aynı zamanda muhtar olan Servet Şengül, spor Bakanlığı tarafından mahallelerinde açılan halı sahanın mahalle sakinleri tarafından mutlulukla karşılandığını ufak tefek eksikliklerinde en kısa zamanda halledileceğini söyledi.

1-117.jpg2-100.jpg3-082.jpg4-055.jpg5-039.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.