ORGANİZE SANAYİİ BÖLGESİ TOPLANTILARI MERKEZ ALANA ALINDI

ORGANİZE SANAYİİ BÖLGESİ TOPLANTILARI MERKEZ ALANA ALINDI

İlçemiz için önem arz eden ve sanayi konusunda dışarıya yönelik kalkınması için değişik alternatiflerle çekici bir merkez haline gelmesi konusunda Bafra organize sanayii bölgesi için çalışmalara hız verildi.

A+A-

Kaymakam Halis Arslan önderliğinde 15 günde bir gerçekleştirilen organize sanayii toplantısı bundan böyle artık merkez alanında yapılmaya başlandı. Toplantı organize sanayii  bölgesi sınırları içerisinde ilk olarak kurulan firmalardan  Kalmaksan firmasında  yapıldı. Kaymakam Halis Arslan başkanlığında gerçekleştirilen  toplantıya Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Ticaret ve sanayii odası başkanı Göksel Başar, Ticaret borsası başkanı Namık Kibaroğlu ve fabrika sahipleri katıldı.

Oldukça güzel geçen toplantıda önemli kararlar alındı. Bu kararlar arasında ise; organize sanayii bölgesi çevresine  kamera ve mobese sisteminin yerleştirilmesi, ilçe merkez ile organize sanayiye ulaşımın sağlanması, çevre düzenlemesinin  getirilmesi, içme suyu olanağının sağlanması, şehir dışından gelen kamyon ve tırlar için ayrı bir yol bulunması, giriş ve çıkış bölgelerinde güvenlik olması gibi konular hakkında  karşılıklı bilgi alıverişinde bulunuldu. % 50 lik bir kısmın dolu olan Bafra organize sanayi bölgesinde geri kalan boşlukların en kısa zamanda  hedeflediği sonuca ulaşacaktır.  Yakın zamanda ise OSB medical organize sanayi bölgesinde çalışmalarına başlayacak. Yurt içinden gelecek olan firmalara her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirerek tüm girişimci sanayicileri Bafra’ya davet ettiklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.