Onazi 'bu bir başlangıç''

Onazi 'bu bir başlangıç''

Trabzonspor'un yeni transferi Onazi otoriterlerden tam not aldı.

A+A-

Trabzonspor'un yeni transferi Ogenyi Onazi, Kasımpaşa galibiyetinin kendisi ve takımı için mükemmel bir başlangıç olduğunu belirterek, savaşmaya devam edeceklerini söyledi. 
Trabzonspor'un Lazio'dan transfer ettiği Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, Kasımpaşa maçında ortaya koyduğu performansla ve attığı 2 golle göz doldurdu.
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, yeniden yapılanma adına kurduğu takımın önemli ayaklarından biri olan Nijeryalı oyuncu, ilk maçında deneyimli teknik adamın yüzünü güldüren isimlerin başında geldi. Bordo-mavili takıma geldiği ilk günden beri sağladığı uyumla dikkat çeken genç oyuncu oynadığı güzel futbolu 2 golle süsleyerek yeni sezonda bordo-mavililerin galibiyetle başlamasında önemli pay sahibi oldu.
Trabzonspor'un yeni transferi Ogenyi Onazi, Kasımpaşaspor galibiyetinin ardından kendisine ait sosyal medya hesabında önemli mesajlar vererek mutluluğunu taraftarlarla paylaştı. Onazi, "İlk maç hem benim için hem de takımım için mükemmel bir başlangıç oldu. İlk maçında iki gol atmamda benim için harika oldu. Taraftarlarımıza ve hayranlarıma bu golleri armağan ediyorum. İyi bir takımız ve iyi bir ruha sahibiz. Bizleri destekleyin bu bir başlangıç ve savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.