ÖMER SÜSLÜ NEYİ BEKLİYOR?

ÖMER SÜSLÜ NEYİ BEKLİYOR?

Samsun İyi Parti İl Başkan’ı Ömer Süslü, Bafra İyi Parti ilçe başkanlığına gelecek olan ismi neden netleştiremedi?

A+A-

Geçtiğimiz günlerde haber sitemizde İyi Parti Bafra İlçe Başkanı kim olacak sorusuna hala netleşen bir ismin olmayışı fısıltıların yüksek sesle konuşulmasına neden oldu.

Bafra ilçe başkanlığında ilk akla gelen ismin Av. Hüseyin Acar olmasına rağmen farklı isimlerinde zikredilmesi akıllara soru işareti getirdi.

İl Başkanı Ömer Süslü ile Av. Acar’ın aralarında soğuk rüzgârların estiği, bu yüzden de İl Başkanı Ömer Süslü ’nün,  Hüseyin Acar ismini değerlendirmeye almak istememesi dedikodularını ayyuka çıkardı. Tepkileri hedef almak istemeyen Süslü ‘nün izlediği politika ise Acar’a yakın isimlerden birini ilçe başkanı olarak görevlendirmek olduğu öğrenildi. Fakat tepkilerden çekinen İl Başkanı Ömer Süslü ‘nün,  izlediği bu politikanın da bir adım ileriye gidememesi, her geçen gün ortamın gerilmesine neden oluyor.

 İlçe başkanlığı için gündemde olan isimlerden Cevat Kambur, Varol Taşdemir, Zafer Bektaş, Bülent Şener  kulislerde dolaşırken, listelerde adı geçmeyen bir ismin ise ilçe başkanı olmak için Ömer Süslü ile dirsek temasında olduğu konuşuldu. Ömer Süslü ile dirsek temasında olan bu ismin Bafra’da bir dönem dernek başkanlığı  yaptığı şuanda ise ticari hayatına devam ettiği öğrenildi. Kamuoyunun merakla beklediği bu ismin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum