ÖMER SÜSLÜ: ‘KOLTUKLARI DEĞİL AYAKKABILARI ESKİTECEĞİZ’

ÖMER SÜSLÜ: ‘KOLTUKLARI DEĞİL AYAKKABILARI ESKİTECEĞİZ’

İYİ Parti Asarcık İlçe Kongresi’ne katılan İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, ardından da Vezirköprü ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu

A+A-

‘DOĞRU YOLDA OLANLAR YORULMAZLAR’

İYİ Parti Samsun’da kongrelerini yapmaya devam ediyor. Son olarak İYİ Parti Asarcık İlçe Başkanlığı Kongresi yapıldı. Kurucu ilçe başkanı İsmet Koç kongrede seçilerek tekrar İYİ Parti Asarcık İlçe Başkanı oldu. Kongrede Asarcıklılara seslenen İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, “Asarcık ilçemize, Samsunumuza ve ülkemize umut olan İYİ Parti’nin Asarcık ilçe kongresini gerçekleştirdik. İşimiz zor diktatör bir gücün karşısındayız. İşimiz kolay hakkı ve hakikati savunuyoruz. Hakkı ve hakikati savunanlar, dost doğru yolda yürüyenler hayatları boyunca hiç yorulmamış ve pişman olmamışlardır” dedi.

VEZİRKÖPRÜ ESNAFINDAN BÜYÜK İLGİ

‘Ben bu şekilde yürüyüp Asarcık’taki iyilik hareketini belediyeyle taçlandıracağımıza inanıyorum’ diyen Başkan Ömer Süslü, “Kurmuş olduğumuz tüm ilçe teşkilatlarımızda aynı heyecanı ve şevki görebiliyorum. Türk milletinin tek umudu İYİ Parti’dir. Bizlerde milletimizin umudunu gerçekleştirmek için koltuklarımızı değil ayakkabılarımızı eskiteceğiz” diye konuştu. Başkan Ömer Süslü Asarcık kongresinden sonra Vezirköprü ilçesine giderek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vezirköprü esnafının büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Ömer Süslü, esnafın sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.