OLİMPİYAT BÜYÜK KAZANIM

OLİMPİYAT BÜYÜK KAZANIM

Çakır Başkan Topaloğlu’nu, Başkan Topaloğlu ise tüm Samsun’ları olimpiyat oyunlarına davet etti.

A+A-

Samsun’da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 23.Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarının sevimli maskotu Çakır 18 Temmuz Salı günü saat 18:00’da Yeni Samsunspor stadında gerçekleşecek olan olimpiyat oyunları açılışına 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek davet etti.

Çakır’ın sunduğu açılış davetini alan 19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu dünyanın 3’ncü en büyük spor organizasyonun Samsun’da gerçekleşecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmamıza vesile olan ve şehrimizi olimpiyatlara hazırlayan herkese teşekkür ederim. Samsunumuz ve Ülkemiz açısından büyük kazanım oldu.’’dedi.

Başkan Topaloğlu 18 Temmuz Salı günü gerçekleşecek olan olimpiyat oyunları açılış törenine katılmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemiz hükümet konağı önünden araçlarımız hareket edecektir “dedi.

19 Mayıs Belediye Başkan Osman Topaloğlu” 3’ncü en büyük spor organizasyonun ilimizde gerçekleşmesinden dolayı mutluyuz. Olimpiyat oyunları kapsamında Yol bisikleti ise 19-21-23-25 tarihleri arasında ilçemizde gerçekleşecek. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi olimpiyat oyunlarına davet ediyorum” dedi.

olimpiyat-maskotu.JPGolimpiyat-maskotu-001.JPGolimpiyat-maskotu-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.