Öldürülen Teröristlerden Biri Bafralı

Öldürülen Teröristlerden Biri Bafralı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Mercan Ddağları eteklerinde TİKKO üyesi teröristler ile çıkan çatışmada öldürülen 6 teröristten birinin Samsunlu olduğu ortaya çıktı. İşte Samsun doğumlu o teröristin ismi..

A+A-
Tunceli'nın Ovacık ilçesi Mercan Dağı eteklerinde geçtiğimiz günlerde çıkan çatışmada öldürülen 6 TİKKO üyesi teröristten birinin Samsun doğumlu Mahir Parti kod isimli Mehmet Kele olduğu açıklandı.
 
PKK ile silahlı faaliyet yürüten TİKKO üyesi 6 terörist ile güvenlik güçleri arasında 5 Ağustos 2018 tarihinde çatışma çıkmış, çıkan çatışmada ise öldürülen teröristler arasında TKP/ML-TİKKO'nun Türkiye'deki iki numaralı ismi, Deniz Doğan kod adlı, Mersin Tarsus doğumlu Cumhur Sinan Oktulmuş'un da bulunduğu açıklanmıştı.
 
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde çıkan çatışmada örgütün Ovacık sorumlusu Yusuf kod isimli İlker Tezer'de güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilirken, aynı çatışmada öldürülen 4 TİKKO üyesi teröristin ise kimlikleri tanınmaz halde oldukları için tespit edilememişti.
 
Öte yandan kimlikleri tespit edilemeyen 4 TİKKO üyesi teröristin isimlerinin belli olduğu öğrenildi. 5 Ağustos 2018 tarihinde Tunceli Ovacık'ta güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada öldürülen 4 TİKKO üyesi teröristen birinin Bafra doğumlu Mahir Parti kod isimli Mehmet Keleş olduğu öğrenildi. Çatışmada öldürülen diğer teröristlerin isimleri ise şu şekilde Tanju Er (Tokat), Tarık Akın( Erzincan), Zeynel Çakıl.tunceli ,İlker Tezer(Tunceli), Mustafa Sarıca (Ankara)
 
Kaynak: Samsun Kent Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.