Okullara Temizlik Malzemsesi

Okullara Temizlik Malzemsesi

Vezirköprü Belediyesi'nden okullara temizlik malzemesi

A+A-

Vezirköprü Belediye Başkanlığı ile Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında okullara temizlik malzemesi verilmesi için protokol imzalandı.

Protokol, Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan arasında imzalandı.

Edis, yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarda kullanılacak temizlik malzemelerini belediye bütçesinden karşılayacaklarını söyledi.

"Okullarda uygulanan Beyaz Bayrak Projesi'ne imzaladığımız bu protokol ile belediye olarak dahil olduk." diyen Edis, şöyle devam etti:

"Amacımız Beyaz Bayrak ödülünü tüm okullara kazandırmak. Öğrenciler hepimizin çocukları, onun için okullardaki hijyen ne kadar iyi olursa eğitim kalitesi de o derece artar diye düşünüyoruz. Temizlik malzemesinin yanı sıra okullarda çevre düzenlemeleri de yapıyoruz. 2018 yılı sonuna kadar çevre düzenlemesi yapılmayan okul kalmayacak."

Vezirköprü Belediye Başkanlığı'na desteklerinden dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, "Şu ana kadar ihtiyaçlarını bildiren okullara temizlik malzemelerini ulaştırdık. Yeni gelecek listeler de var, bunlara da yine belediyemizin destekleri ile temizlik malzemelerini ileteceğiz." dedi.

İmzalanan protokol kapsamında Vezirköprü'de bulunan ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 126 okuldan 99’una temizlik malzemesi verileceği, diğer okullara ise ikinci etapta malzeme verileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.