OKULLAR ARASI BAHAR ŞENLİĞİ MASA TENİSİ TURNUVASI STARTI VERİLDİ

OKULLAR ARASI BAHAR ŞENLİĞİ MASA TENİSİ TURNUVASI STARTI VERİLDİ

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen 28-29 Mayıs tarihlerinde okullar arası ve ferdi masa tenisi turnuvaları başladı.

A+A-

Turnuvaya Kaymakam Halis Arslan, Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak ve Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu ve okullardan öğrenciler katıldı.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Vedat Demirci yapmış olduğu açıklamasında; 28 -29 Mayıs  günlerinde Bafra’da okullar arası ve ferdi masa tenisi turnuvalarını yapacağız. Masa Tenisi Federasyonu olarak katılan 85 öğrenciye her birine birer tişört, raket ve toplarını dağıtacağız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ise dereceye girenlere kupa ve madalyaları verilecektir. Bu turnuvada profesyonel hakemler tarafından turnuva yönetilecektir. Bu arada Bafra Kaymakamı Halis Arslan beye teşekkür ediyorum. Bu konuda böylesine sporu seven ve sporla iç içe olan ilçe Kaymakamınızın olması sizler için büyük bir ödündür dedi.

Düzenlenen tören de bir konuşma yapan Kaymakam Halis Arslan; İlk öncelikle bu kapalı spor salonunu Bafra’mıza kazandıran Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ediyorum. Bu salonlarımız siz sporcularla yaşayacak. Onun için bu salonları dolu tutmalıyız. Bafra Kaymakamlığımızın bu sene pilot okul olarak Dededağı ve Kemalpaşa ortaokulunda sevgiyle uzanan eller projesini gerçekleştirdik. Burada okuyan öğrenciler istedikleri 9 ayrı spor dalında sporlarını yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Yakın bir zamanda ise okullar tatile girecek. Bu zaman zarfı içerisinde yaz spor okullarının da açılışını yapacağız. İlk öncelikle çocukları yüzmeyi öğreteceğiz ve yüzmeyen kalmayacak. İlk etapta ana spor seçimi yüzme olacak ve akabinde istediği dalda diğer spor dalının seçimini yapacak. Ben spor yapan herkesi seviyorum. Spor yapanlar çalışkandır ve zekidir. Şimdi ise 85 öğrencinin katılımlarıyla okullar arası masa tenisi turnuvası başlayacak. Turnuva küçük minikler, yıldız kategorilerinde ve ayrıca kız – erkek ferdi yarışma yapılacak. Turnuva 2 gün sürecektir. Hepinize spor dolu günler diliyorum dedi.

Konuşmaların sonrasında Kaymakam Halis Arslan’ın topa vurmasıyla turnuva başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.