Öğrencisinin Açılış Kurdelesini Başkan Zihni Şahin Kesti

Öğrencisinin Açılış Kurdelesini Başkan Zihni Şahin Kesti

Arçelik Bafra Yetkili Bayii Birkan Aydının kızı Ecz. Büşra Aydın, Samsun’un Atakum İlçesinde Eğitim Araştırma Hastanesi Poliklinik Ek Hizmet Binası karşısında Eylül eczanesi adında bir işyeri açtı.

A+A-

Arçelik Bafra Yetkili Bayii Birkan Aydının kızı Ecz. Büşra Aydın, Samsun’un Atakum İlçesinde Eğitim Araştırma Hastanesi Poliklinik Ek Hizmet Binası karşısında Eylül eczanesi adında bir işyeri açtı.

Açılış öncesi gelen davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Klasik müzik eşliğinde davetliler Eylül Eczanesi işletmecisi Ecz.Büşra Aydın ve Ailesine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Eylül Eczanesi İşletmecisi Ecz.Büşra Aydın açılış konuşmasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Ecz.Büşra Aydın konuşmasıda,’’Değerli davetliler. Hayatımızda her şeyin bir hikayesi olduğu gibi EYLÜL Eczanesinin de bir hikayesi var. İnsanlar hayatlarındaki ilkleri ve başlangıçları unutamazlar. Okula başladığımız ilk günü, ilk düştüğümüzdeki dizlerimizin kanamasını, ilk anne ve baba olduğunuz günü. Bu yaşadıklarımız hayatımızda kalıcı birer iz bırakan anlardır.

Ben Eylül ayında doğdum. Hayata başlangıcım Eylül . Bana hep güzellikler getirdi ve bundan sonrada getireceğine inanıyorum. Buda bir başlangıç benim için eczanemin ismi buradan geliyor. Eczacılık Fakültesine başladığım ilk günden itibaren insan sağlığına faydalı olabilmek ve katkıda bulunabilmek için çalıştım. Sağlık sektörüne hizmet vermekten dolayı gurur duyuyorum. Mesleğinizi eğer severek yapıyorsanız sonunda mutlu olur ve mutlu edersiniz.

Hayatımızda önemli değerlerden biri sağlık diğeri mutluluk. Eylül Eczanesi olarak biz sağlığınız ve mutluluğunuz için buradayız. Bizim için bu kapıdan girin veya girmeyin çok değerlisiniz. Ben ve çalışma arkadaşlarım her gün umut ve mutlulukla bu kapıdan giriyoruz. Sizlere hizmet verdiğimiz için çok memnunuz. Sevdiğiniz bir işi seçerseniz, yaşamınızda bir gün bile çalışmış sayılmazsınız. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz.

Bugün en çok teşekkürü hak eden maddi ve manevi her zaman yanımda olan yıkılmaz kalem babam Arçelik Bafra Yetkili Bayii Birkan Aydın’a,

Her düştüğümde beni yüreklendirip sen başarırsın her şeyi diyen şefkatle sarılan annem Nebiye Aydın’a ,

Bana benden daha çok güvenen sırtımı yaslayabildiğim canım kardeşim Duran Can Aydın’a ,

Ve destekleriniz hiçbir zaman esirgemeyen Aydın ve Özköroğlu ailelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve benim için ayrı bir yeri olan Bafra Kızılırmak Dershanesinde eğitim gördüğüm zaman öğretmenim olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin büyüğümün aramızda olması, açılımıza katılarak bizleri onure etmesi beni çok duygulandırdı. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açılış öncesi yaptığı konuşmada, ’’Gerçekten şu an kızımızın duygulu konuşması beni de çok etkiledi ve çok duygulandırdı. Gerçekten gözlerimiz doldu yani. Önemli olan tabi ki bir işi yaparken o işe heyecan duyması çok önemli. Bir insan işine karşı heyecan duyuyorsa, onu seviyorsa başarılı olmaması için hiç bir sebep yoktur. 
Ve kızımızın bu açmış olduğu iş yerinin de öncelikle kendisine, ailesine ve Atakum'a, Samsun'a hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazasız belasız ve sıkıntısız, helalinden bol kazançlar elde edersiniz diyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. Kıymetli öğrencilerimden Ecz. Büşra Aydın kızımızın sahibi olan Eylül Eczanesinin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bol kazançlar nasip etsin’’ dedi.

Konuşmaların ardından Bafra Büyük Camii İmam-Hatibi Şevki Şahin’in duası ile birlikte hayırlı olsun dilekleri ile birlikte açılış kurdelesini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Hasan Yücesan, CHP Atakum İlçe Başkanı Av.Cemil Deveci, İş İnsanı Şevki Yılmaz, Arçelik Bafra Yetkili Bayii Birkan Aydın, Eylül Eczanesi İşletmecisi Ecz.Büşra Aydın birlikte kestiler.

Çekilen anı fotoğraflarının ardından açılış töreni sona erdi.

Açılışa ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cemal Ergun, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin,Samsun Eczacılar Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan ve yönetimi, 23.Dönem CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, CHP Bafra İlçe Başkanlığı yönetimi, Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Alper Güngör, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır ve Yönetimi, Mahalle Muhtarları, Banka Müdürleri, Okul Müdürleri, Seyahat Firması Temsilcileri, Sağlık Sektörü, Eczacılar, Bafra Balkan Türkleri Şube Başkanı Memduh Aksu, Bafra Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol,Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, Aydın ve Özköroğlu aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

eylul-eczanesi-1.jpgeylul-eczanesi-2.jpgeylul-eczanesi-3.jpgeylul-eczanesi-4.jpgeylul-eczanesi-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.