Öğrencilerden Başkan İkiz'e Ziyaret

Öğrencilerden Başkan İkiz'e Ziyaret

Havza Şehit Recep Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu (MTAL) lisesi öğrencileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

A+A-

Havza Şehit Recep Şahin MTAL Müdürü Ahmet Demircan ve lise öğrencileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler ve okulun yıllık olarak yayınlanan Temaşa isimli dergisi için söyleşi yaptılar.

Söyleşi öncesi Havza Şehit Recep Şahin MTAL Müdürü Ahmet Demircan  okul çalışmaları ve yapılması planlanan Uygulama Oteli  ve Turizm Lisesi kampusu hakkında kapsamlı bilgiler verdi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Demircan; “İlçemizde Turizm sektöründe ülke genelinde önemli bir açık olan yetişmiş ara eleman ihtiyacını karşılamak adına eğitim verilmekte. Okulumuzun açıldığı günden bu yana Sayın Belediye Başkanımız Murat İkiz bizlere her zaman her türlü yardımlarda bulundu. Kendisine ve ekibine bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’de Havza Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek; “Bugün olduğu gibi yarında okullarımızın yanında olacağız. Turizm Lisesi bizim için önemli bir eğitim kurumu. İlçemize açılan ve açılması planlanan turistik tesisler ve ülke genelinde ihtiyaç duyulan ve sektörde önemli noksan olan yetişmiş eleman açığının giderilmesi bakımından önemli işler yapılmaktadır. İnşallah okulumuzu daha ileriye götürecek olan projelerde elimizden gelen desteği vereceğiz.” Dedi.

Görüşmenin ardında Başkan İkiz öğrencilere okul dergisi için röportaj verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.