ÖĞRENCİLER ŞENLİKTE HEM YARIŞTILAR VE HEM DE EĞLENDİLER

ÖĞRENCİLER ŞENLİKTE HEM YARIŞTILAR VE HEM DE EĞLENDİLER

Samsun' un çeşitli ilçelerinden çok sayıda okulun katılım gösterdiği Çocuk Şenliği İl Yarışmaları, Canik Suni Çim Sahası' nda yapıldı.

A+A-

YARIŞMAYA TOPLAMDA 4568 ÖĞRENCİNİN KATILDI
Okulsporları 2015 yılı Faliyet Programı' nda yer alan  etkinlik Canik Suni Çim Sahası' nda başlayan Çocuk Şenliği İl Yarışmaları' nda 1'nci sınıflar el değdirerek bayrak koşusu, 2'nci sınıflarda kiremit devirme, 3'üncü sınıflarda da  mendil kapmaca ve 4' üncü sınıflar ise ip atlama kategorilerinde yarıştılİl ve ilçelerden toplamda 4568 öğrencinin katılımıyla başlayan ve de 800' ün üzerinde öğrencinin katılımıyla gerçekleşen il yarışmaları çok sayıda izleyicinin heyecanla ve neşeyle takibine sahne oldu.
 
DERCEYE GİREN ÖĞRECİLERE MADALYALARI VERİLDİ.
Yarışmalarda başarı sağlayan öğrencilere madalyaları ve çeşitli hediyeleri, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Mali İşler Şube Müdürü Mustafa Turgut, Depo Ayniyat Şube Müdürü İsmail Tekin, Tah.İşlt.Rekl. ve Araçlar Şube Müdürü Adnan Albayrak, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tülin Genç, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Salih Sever, İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz tarafından verildi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.