Oğlunu uyuşturucudan kurtarmak isteyen annenin feryadı

Oğlunu uyuşturucudan kurtarmak isteyen annenin feryadı

Samsun’da yaşayan bir anne, uyuşturucu bağımlısı oğlunun tedavi edilmesi için yardım bekliyor.

A+A-

Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki anne Hatun T., yaklaşık 2 yıl önce oğlu Ö.T.’nin uyuşturucu kullandığını öğrendi. Tüm çabalarına rağmen oğlunu uyuşturucudan vazgeçiremeyen anne, oğlunu uyuşturucudan kurtarmak için her şeyi yaptığını söylerken, oğlu Ö. T. ise uyuşturucuyu bırakmak istediğini ama bırakamadığını söyledi.

“Uyuşturucudan kurtulmak istiyorum”
Uyuşturucudan kurtulmak istediğini belirten Ö. T., “Ben bu uyuşturucuyu bırakmak istiyorum. Bundan kurtulmak istiyorum. Beynim iyice bitti. Bırakamıyorum. İlk benim bir akrabam ile başladım. Beni buna alıştırdı ama kendisi bıraktı. Ben bırakamıyorum. Hastaneye yattım ama olmadı. Birçok ilaçlar kullandım. Şu anda bırakmak ve kurtulmak istiyorum” dedi.

“Oğlumu kurtarın”
Oğlunun günden güne eridiğini ifade eden anne Hatun T., “Oğlumu kurtarmak istiyorum. Çocuğum uyuşturucu bağımlısı. Her şeyi içiyor, artık ölüyor. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Oğlumun tedavi görmesi için savcılığa dilekçe verdik ama bir sonuç alamadık. Kendini bitiriyor. Anne ve baba olarak durumuna çok üzülüyoruz. Ben de zaten hasta bir insanım. Çocuğumu kurtaramıyorum, elimden hiçbir şey gelmiyor. Oğlum dışarılarda içtiği zaman olduğu yerde bayılıp kalıyor ve biz bunu bir şekilde bulup getiriyoruz. Çocuğum bitiyor artık. Ben Başbakanımızdan ve büyüklerimizden yardım istiyorum. Allah rızası için oğlumu kurtarın. Bir tane oğlum var, gözümün bebeği ama ellerimden kayıp gidiyor. 2-3 senedir içiyordu ama son 1 senedir aşırı içmeye başladı. Çok haplar içiyor. Tek isteğim çocuğumun tedavi olmasıdır. Çocuğumu yaşatmak istiyorum. Evimizin tek erkek çocuğu. Oğlumuzu yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.