OFFROAD TUTKUNLARI KUNDUZ’DA BİR ARAYA GELDİ

OFFROAD TUTKUNLARI KUNDUZ’DA BİR ARAYA GELDİ

Vezirköprü ilçesinde Karadeniz Offroad Kulübü tarafından organize edilen 2. etap yarışları, Kunduz Ormanı'nda yapıldı.

A+A-

Vezirköprü’de bu yıl 3. düzenlenen Offroad yarışlarında çeşitli illerden gelen 31 araç yarıştı. Heyecanlı dakikaların yarışlar büyük ilgi çekti. 1 buçuk kilometrelik parkurda 2 etap üzerinden yapılan yarışlarda S1 de 40 puanla Alaattin Yıldırım birinci,34 puanla İrfan Özdemir ikinci, 24 puanla Şenol Aksu üçüncü oldu. S2 de ise, 40 puanla Abdullah Güneysu birinci, Turgut Karapestil ile Ahmet Ünlü 32 puanla ikinciliği elde ederken, İsmail Garip 24 puanla üçüncü oldu. Genel Klasmanda ise Birinciliği Ordu Offroad Kulübü'nden Alattin Yıldırım ile Gresun Offroad Kulübü'nden Abdulkadir Güneysu paylaşırken, Sakarya Offroad Kulübü'nden Ahmet Ünlü ikinci, Ordu Offroad Kulübü'nden Turgut Karapestil üçüncü oldu. 
Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, Vezirköprü Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mesut Yılmaz ,Offroad Kulübü Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker ve Karadeniz Offroad Kulübü yöneticileri tarafından verildi. 
Offroad Kulübü Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker yaptığı konuşmada," Burada yaşadıklarım çok çok güzel bir birliktelik. Bu birlikteliği devam ettirelim diyorum. İşi daha ileriye götüreceğiz. Bizde destekliyeceğiz. Onun için bu birlikteliğiniz devam etsin, neşeniz devam etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.