OÇEMDE ÇOCUKLAR TOPRAKLA BULUŞACAK

OÇEMDE ÇOCUKLAR TOPRAKLA BULUŞACAK

Bafra Kaymakamımız Sayın Halis Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Katipoğlu, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezinde veliler ile buluştu.

A+A-

Programda konuşma yapan Okul Müdürü Dursun Dündar; “Okulumuza her türlü desteği veren Sayın Kaymakamımıza ve bizleri yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. 2 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasındaki Otizm Farkındalık Ayı öncesi okulumuzu onurlandığınız için siz değerli velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Okul Öncesi öğretmenimiz Hatice S. Sönmez’in “Aynı Yolda Küçük Adımlar” projesini önemsiyor ve kendisine teşekkür ediyoruz. Okulumuz 02 Nisan- 02 Mayıs Otizm Farkındalık ayı öncesi   “ Otizm Farkındalığı” konulu yarışma düzenledi”  dedi.

Ardından Velilere Hitap eden Kaymakam Halis Aslan; Dezavantajlı guruplara hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Çocukların toprakla buluşmasının önemli olduğunu belirten Kaymakam Arslan” Okulumuza hediye ettiğimiz seramız hayırlı olsun. İleriye dönük zooterapi ve su terapiylede çocuklarımızı tanıştıracağız” dedi. Kendilerine her türlü  sorunların ulaştırıldığında da çözeceklerini ifade etti.Bu Alanda sizin  benden  istedikleriniz varsa karşılamaya sizi ağırlamaya hazırım dedi.

 Öğrenci Velisi Rafet Gürses ise yapmış olduğu konuşmada Sayın Kaymakamımızın kendilerine gösterdiği yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bunun sevindirici olduğunu söyledi. Diğer Öğrenci Velisi Hatun Tiftik de “Sayın  Kaymakamımız Devletimizin gücünü okulumuzun ihtiyaçlarını  karşılama ve himaye ederek bizlere gösterdiler.  Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.