Öcal: Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Öcal: Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

SAADET PARTİSİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ÖCAL, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

A+A-

TAMAM İNŞALLAH!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Osmanbeyli, Evrenuşağı ve Sürmeli Mahallerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayları Temel Karamollaoğlu ve partisi için destek istedi.

Seçime sayılı günler kala Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, ziyaretlerini sürdürüyor. Bafra’da Osmanbeyli, Evrenuşağı ve Sürmeli Mahallerini ziyaret ederek kahvehaneleri dolaşan Öcal, Cumhurbaşkanı Adayları Temel Karamollaoğlu ve partisi için vatandaşlardan oy talep etti.

BÖLGEMİZDE BARIŞ VE SÜKÛNETİ SAĞLAYACAĞIZ

Saadet iktidarında komşularla barışın esas alınarak şahsiyetli bir dış politikanın takip edileceğini dile getiren Mustafa Öcal, ‘’AB ile masaya oturulup ilişkilerimiz yeniden ele alınacaktır. D-8 etkin hale getirilecektir. Ülkemiz “Büyük Ortadoğu Projesi”nin bir parçası olmaktan kurtarılacaktır. Karadeniz havzasındaki ülkelerin ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi ve teşkilat (KEİB) içinde Türkiye’nin etkinliği arttırılacaktır. Karadeniz, Akdeniz ve Ege Denizi kıyılarımızda ve havzasında yabancı ülkelerin savaş gemileri bulundurması engellenecektir’’dedi.

24 HAZİRAN TARİHİ BİR SEÇİMDİR

Her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimin gerçekten daha önemli ve tarihi bir seçim olduğunu vurgulayan Öcal, ‘’24 Haziran uçurumdan önceki son çıkıştır. Şundan emin olunuz. Bu seçimlerde bizler sadece milletvekili, sadece cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her bir oyla Türkiye’nin yönünü belirleyeceğiz, geleceğine karar vereceğiz. Tamam mı, devam mı diyeceğiz! Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe tamam mı, devam mı, diyeceğiz! Yandaşlığa, partizanlığa, adam kayırmaya tamam mı, devam mı, diyeceğiz! Yolsuzluğa, rüşvete, iltimasa tamam mı, devam mı, diyeceğiz! Biz, Saadet Partisi olarak, “Yeter artık! Bu düzen böyle gitmez! Tamam, inşallah.” diyoruz’’ şeklinde konuştu.

ocal-1.jpgocal-2.jpgocal-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.