ÖCAL, BAFRA GİAD ve TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

ÖCAL, BAFRA GİAD ve TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Bafra GİAD ve Ticaret Borsasını ziyaret etti.

A+A-

Bafra GİAD ve Ticaret Odasını ziyaret eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, GİAD Başkanı Alper Güngör ve Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlunu ile görüştü. Samimi bir ortam da gerçekleşen ziyarette partisinin projeleri hakkında bilgi veren Öcal’a Güngör ve Kibaroğlu başarılar diledi.

VAHİM BİR TABLO İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Ülkenin kutuplaştırıldığına dikkat çeken Öcal, bunun yanı sıra olağanüstü hâlin, olağan hâle geldiğini, baskı ve tahakkümün arttığını vurguladı. Farklı ve muhalif seslerin susturulduğu ve kurumların yıpratıldığının altını çizen Öcal, ‘’Ekonomi dar boğaza girmiş, tarım ve hayvancılık bitmiştir. İsraf ve yolsuzluk had safhaya ulaşmıştır. İşsizlik artmış, borçlar ödenemez hale gelmiştir; İnsanımız gıda da bile dışarıya muhtaç hale getirilmiştir’’dedi.

GELECEĞİMİZ İPOTEK EDİLMİŞTİR

Dış Politika da büyük bir kargaşanın yaşandığını belirten Öcal, ‘’Koskoca bir ülke, sabah bir yana akşam bir yana savrulur hale gelmiştir. Adalet sistemi iflas etmiş, mağdurlar ordusu oluşmuştur. Rüşvet, iltimas, adam kayırma, torpil, partizanlık sıradanlaşmıştır. Eğitim, yazboz tahtasına dönmüş, aile yapısı bozulmuş, suç ve şiddet artmıştır. Aziz milletimizin geleceği tüketime yönelik yatırımlar nedeniyle ipotek altına sokulmuştur. Gençlerimiz gelecekten ümitsizdir ve yarınlara dair umutları azalmıştır. Her şeyden önemlisi bugün bu ülkede inançlı insanların itibarı zedelenmiştir’’ ifadelerini kullandı.

YOLLAR, KÖPRÜLER BORÇLANMADAN DA YAPILABİLİRDİ

Yapılan bazı hizmetlerin daha faydalı şekilde yapılabileceğini söyleyen Öcal, ‘’Diyorlar ki, IMF'nin borcunu sıfırladılar.” Biz de diyoruz ki, “ dış borcu 460 milyar dolara çıkarmadan da sıfırlayabilirlerdi.” Diyorlar ki, “Yol yaptılar, köprü yaptılar, tünel yaptılar.” Biz de diyoruz ki, “Borçlanarak, geleceğimizi ipotek etmeden de yapabilirlerdi.” Diyorlar ki, “Okul yaptılar, hastane yaptılar.” Biz de diyoruz ki, “Üretime dönük tesisler inşa ederek de bunları yapabilirlerdi.” Diyorlar ki, “Kişi başına düşen milli geliri 15 bin dolara çıkardılar.” Biz de diyoruz ki, “Borcu gelir gösterip şişirerek değil, üreten bir ekonomiyle, gerçek ve daha yüksek bir gelir düzeyine ulaştırabilirlerdi’’ şeklinde konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.