O Densiz Yüzünden Partimden...

O Densiz Yüzünden Partimden...

MHP Samsun milletvekili Erhan Usta Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Ak Parti eski il başkanı Karamuna'a sitem etti.

A+A-

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, AKP Samsun il başkanının açıklamalarına tepki göstermiş, sonrasında ise kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

Samsun'da yaşanan ittifak krizi sonrası AKP ve MHP'nin il başkanları görevden alınmış, MHP'li vekil Erhan Usta kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Erhan Usta'dan yaşanan gelişmelerin ardından açıklama geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Usta, kendisini disipline sevk eden partisi MHP'ye sitem ederken, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a da 'teşekkür' etti.

Erhan Usta'nın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Ülkücü Hareket ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Samsun AKP İl Başkanı, bir TV programında Ülkücü Hareketi aşağılayıcı, tahkir edici ve yok sayıcı ifadeler kullanmıştır. Ne acıdır ki, bu densize haddini bildirmek için sarfettiğim sözlerden dolayı Partimden ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkedildim. Bu densize ben haddini bildiremedim ama Sayın Cumhurbaşkanı görevden alarak haddini bildirmiştir. Bu vesileyle kendisine teşekkür ederim."

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.