O Çocuklar Okullarına Kavuşacak

O Çocuklar Okullarına Kavuşacak

İlkadım Adalet Mahallesinin İlkokul İhtiyacı Biran Önce Karşılanmalı,

A+A-

 minik yavrularımız 2000 in üzerinde mevcutlu okullarda üst üste istif edilmiş şekilde eğitim görmekten kurtarılmalı, sabahın ve akşamın karanlığında çocuklarını yürekleri ağzında bekleyen velilerimiz bir an önce rahatlatılmalıdır. 

İlkadımda tam gün  eğitime geçilmesi için atılan adımları destekliyoruz.  Okul alanı olarak planlanan ve üzerinde ekonomik değeri olmayan, Orman Müdürlüğünce kesilmesi uygun bulunan ağaçların çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri adına kesilmeleri bir zorunluluksa buna karşı çıkılmamalıdır.  Şehrin en yoğun yapılaşmasının olduğu bir mahallede okul ihtiyacı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ile planlanan alanda yapılması gereken ilkokulun bir an önce inşaatının gerçekleştirmesini önemsiyoruz.  Yeşile olan sevgiyi o okulda okuyacak öğrencilere aşılamak ve kesilecek ağaçların kat kat fazlasını doğaya kazandırmak  hepimizin birinci görevi olacaktır.  Çocuklarımızın karanlıkta evlerinden çıkıp karanlıkta evlerine dönmemeleri adına yapılacak bu okulun mahallemize ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.  
Eğitim önceliğimizdir. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında çocuklarımızın kalabalık olmayan tam gün  eğitim veren okulunda  eğitim görmesi adına yapılacak  çalışmalara desteğimiz tamdır. Samsun kamuoyunun, bu gün Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının engellenmesini burada eğitim görecek geleceğimiz olacak yavrularımızı cezalandırmak anlamına geldiğini göz önünde tutarak bu olayı eğitim alanı ihtiyacı yönünden değerlendirilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz.
Meselenin ağaç olmadığının farkındayız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.