NİHAT OKTAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

NİHAT OKTAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekili seçimleri öncesi CHP İlçe Başkanlığı Binasın da basın toplantısı yaparak Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Millet Vekilliği

A+A-

Samsun'un Bafra İlçesi, Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekili seçimleri öncesi CHP İlçe Başkanlığı Binasın da basın toplantısı yaparak Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Millet Vekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay Millet Vekili Aday Adaylığı açıklamasında;

''Bildiğiniz gibi Ülkemiz de  24 Haziran Pazar günü Erken yada Baskın seçimi yapılacak. Bu Demokrasimiz açısından çok önemli olan İktidar Partisi tarafından önümüze maalesef tek adamlık dayatması getirilmek istenmekte. Buna hep beraber birlikte dur demek zorundayız. Bu nedenle Ülkem,Samsun ve Bafram için Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Millet Vekilliği Aday Adaylığına aday oldum.

Neden aday aday olduğunu madde madde açıklayan Nihat Oktay, Öncelikle Halkımızın ve bütün çalışan kesimlerin Ekonomik zorluklardan kurtulması gerektiği için, Emeklilerimizin,çiftçilerimizin içinde bulunduğu sorunlara çözümü,yıpratan ve ortadan kaldırılmaya çalışan Demokratik kurumlara sahip çıkmak ve onları ayakta tutmak yaşatmak için aday adayı oldum.

Daha sonra konuşmasına devam eden Nihat Oktay şöyle devam etti. Samsun'umuzu geri kalmışlıktan kurtarmak tekrar gelişmiş iller arasına üst sıralara getirmek, Ülkemizi ikiye bölen ve toplum ötekileştirmeye çalışan zihniyete dur demek,Bafra ve Çarşamba Ovaların da modern tarım teknolojilerini daha da geliştirmek ve uygulamak üzere aday adayı oldum.''

Nihat Oktay sözlerine Bölgemizin Pirincini markalaştırmak, tütününü de tekrar Dünya da bir marka  numara yapmak olacak. Yani kısacası  Ülkemiz de yok olan Birlik, Beraberliği ve kardeşliği tekrar tesis etmek, Ülkemiz için en iyisi olan geliştirilmiş Parlementer Demokratik Sistemini tekrar  geri gelmesi için; Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Millet Vekilliğine aday adayı olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.