Nihat Oktay Güven Tazeledi

Nihat Oktay Güven Tazeledi

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Cumhuriyet Halk Partisi 13`ncü İlçe Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

A+A-

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Cumhuriyet Halk Partisi13`ncü İlçe Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

İlçe kongresi Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlendi. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kongrede yönetim kurulu üyesi Selma Erduran tarafından  faaliyet raporu ve gelir gider tablosu açıklandı.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Nihat Oktay, "Bu ülkenin kurucusu ve teminatı Cumhuriyet Halk Partisidir. Bafra`da tarım sorununu dile getirdik. Tütün üreticileri ile oturup dertlerini dinledik. Türkiye`de kadın hakları adına önemli çalışmalar yaptık. CHP`de Bafra teşkilatı olarak hep ilkleri gerçekleştirdik. Bugüne kadar hizmet ettiğim partime bundan sonra da hizmet etmek beni onurlandırıyor. Yeni yönetime ve bize hayırlı olsun diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından salonda oylamaya geçildi.Tek liste olarak seçime giren Nihat Oktay 314 Delegeden  169 delege oy kullandı.Okaty169 delegenin kullandığı oylarını tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

nihat-oktay-yeniden-baskan-secildi.jpgnihat-oktay-yeniden-baskan-secildi2.jpgnihat-oktay-yeniden-baskan-secildi3.jpgnihat-oktay-yeniden-baskan-secildi7.jpgnihat-oktay-yeniden-baskan-secildi6.jpgnihat-oktay-yeniden-baskan-secildi5.jpgnihat-oktay-yeniden-baskan-secildi4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.