'NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR!..'

'NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR!..'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, öğle yemeğini Özel Harekat polisleriyle yedi, "Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştu

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'ni ziyaret etti. Polislerle öğle yemeğini karavanadan yiyen Başkan Zihni Şahin, "Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

POLİSLERLE KARAVANA YEMEĞİ

Başkan Zihni Şahin, bugün öğle saatlerinde Özel Harekat Şubesi'ni ziyaret etti. Özel Harekat Şube Müdürü Murat Özuğur'un karşıladığı Başkan Zihni Şahin daha sonra yemekhaneye geçerek polislerle birlikte karavanadan öğle yemeği yedi. Başkan Şahin, yemek sonrası Özel Harekat polisleriyle bir süre sohbet etti.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN, HALK İÇİN...

Samsun'da polis teşkilatının çok başarılı çalışmalara imza atarak vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini söyleyen Zihni Şahin, "Gücünü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunlarından ama en önemlisi halkından alan Türk polisi, ülkemizin her yerinde olduğu gibi Samsun'da halkının hizmetinde. Halkımızın huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren polislerimiz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor. Görevleri başındaki tüm polislerimize de sonsuz başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.

 

emniyet-mudurlugu-ozel-harekat-subesi-2.jpgemniyet-mudurlugu-ozel-harekat-subesi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.