NAYIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

NAYIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bafra Muhtarlar Derneğinde yapılan olağan kongrede, yeniden başkan seçilen Salih Zeki Nayır’a Milletvekili ve Belediye Başkanından hayırlı olsun ziyareti.

A+A-

foto-galeri-039.gif

Bafra muhtarlar derneği seçimlerinden yeniden başkan seçilen Büyük Cami Mahallesi muhtarı Salih Zeki Nayır’a hayırlı olsun ziyaretleri devan ediyor. Bafra Muhtarlar derneğinde bugün Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven  Nayır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette merkez mahalle muhtarları ve köy muhtarları hazır bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Samsun Milletvekili Av.orhan Kırcalı;”öncelikle yeniden seçilmeniz münasebeti ile sizi ve yönetiminizi tebrik ediyoruz. Muhtarlar bu memleketin en önemli birimlerimizden biridir. Sizlerin şikayetlerinizin bir çoğunu biliyoruz. Çözüm noktasında ne yapmamamız gerekiyor ise seve seve yapmaya hazırız. Gerekir ise hep birlikte gerekli mercie gideriz ”dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise; “Öncelikle başkanlığınızı tebrik ediyor hayırlı çalışmalar diliyorum. Çok değerli muhtarlarımız sıkıntılarınızın büyük bir Kısımını mahallelerinizdeki yollar olduğunu biliyoruz. Bu noktada birçok mahallemize beton yol çalışması yapıldı. Ekipmanlarımızı güçlendirdik havaların açması ile birlikte yeniden yol çalışmalarına başlayacağız en kısa zamanda sorunlarınızı çözeceğiz ”dedi.

AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ise ;”Bende yeniden seçilen başkan ve yönetiminizi tebrik ediyorum. Ak Parti ilçe başkanlığı olarak muhtarlarımıza her zaman kapımız açık olacaktır ”dedi.

Nayır; Bizleri yeniden göreve layık gören muhtarlarımıza teşekkür ediyor ve sizlere nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizleri burada görmek bizleri ziyadesi ile memnun etti. Muhtarlar olarak yaşadığımız yere hizmet bizim boynumuzun borcudur.”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.