NATO Komutanlarında Vali Şahin'e ziyaret

NATO Komutanlarında Vali Şahin'e ziyaret

NATO’ya bağlı İspanya ve Kanada savaş gemileri komutanları Albay Ruben Rodrıgez PENA ve Yarbay Sheldom GİLLİS, 15.02.2017 Perşembe günü saat 10.00’da İbrahim ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette NATO'nun sosyal faliyetleri kapsamında üç gün Samsun Limanı'nda kalacaklarını ifade eden Gemi Komutanı Albay Ruben Rodrıgez PENA, Samsun'da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

     Vali İbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, “Misafirlerimize öncelikle ilimize hoş geldiniz diyorum. Misafirlerimiz NATO sosyal faliyetler kapsamında Karadeniz’e gelmişlerdir. Tabi ilk önce İstanbul’da konuşlanmışlardır. Üç gemi olarak Karadeniz’e çıkmışlar, bir gemi şuan Ereğli’de bulunuyor. O da NATO’ya ait bir Romanya gemisidir. İki gemi bizim limanımıza yanaşmıştır. Bu gemilerden bir tanesi İspanyol, bir tanesi de Kanada gemisidir. Bugün bizi ziyaret ettiler. NATO gemileri olarak Samsun’u ilk kez ziyaret ettiklerini ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Burada belli bir süre kalıp tekrar kendi görev alanı içerisinde görevlerine devam edeceklerdir.” dedi.  

        Ziyaretin sonunda NATO Gemi Komutanı Albay Ruben Rodrıgez PENA, Sayın Valimize NATO amblemi olan bir şilt takdim etti. Vali İbrahim ŞAHİN ise Albay Ruben Rodrıgez PENA ve Yarbay Sheldom GİLLİS'e lale işlemeli el emeği bir tablo hediye etti.

nato-komutanlarinda-vali-sahine-ziyaret-2.jpgnato-komutanlarinda-vali-sahine-ziyaret-23.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.