Müzik Yarışmasında Muhteşem Final

Müzik Yarışmasında Muhteşem Final

Lovelet Outlet Müzik Yarışması Güliz Ayla, Bora Duran ve Yasemin Şefik ’li Muhteşem Finali Gerçekleşti.

A+A-

Lovelet Outlet Müzik Yarışması Finali 13 Mayısta muteşem çoşku ile gerçekleşti.

13 Mart – 23 Nisan tarihleri arasında birçok grubun başvuru yaptığı Lovelet Müzik Yarışmasının dün geçe gerçekleştirilen moderatörlüğünü Kartal Gündüz’ün yaptığı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi müzik bölümü Doç. Dr Bahar Güdek öğretim görevlisi Devrim Öztürk,  Armoni Müzik Müzik Eğitmeni Mehmet Kurul Best Fm Yasemin Şefik ve Ünlü Sanatçı Güliz Ayla ile Bora Duran’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada finalister jüri karşısında canlı performanslarını sergilediler. Bu sene konuk olarak sahne alan 10 yaşındaki Zümra Pınar Yılmaz ile Yiğit Cangırı’ın seslendirdiği Kantlarım var Ruhunda şarkısı izleyiciler ve jüri tarafından büyük beğeni alırken Heyecanlı ve keyifli geçen yarışmada Birinci Tonaj “Haydi Söyle” 2,500 TL  ikinci Pentablue Band “Yeniden Başlasın” 1,500 TL Üçüncü İlayda Keleş “Aşk” 1,000 TL hediye çeki kazandı. Yarışmada ilk 3 belirlendikten sonra gençlerin büyük ilgi duyduğu Güliz Ayla ve Bora Duran Duran’ın sevilen şarkıları ile eğlence tüm hızıyla devam ederken Best Fm Yasemin Şefik’in esprileri ile Keyifli dakikalar geçirildi.

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi kampanya ve etkinlikleriyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya, kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet siz değerli ziyaretçilerini bekliyor.

muzik-yarismasinda-muhtesem-final1.jpgmuzik-yarismasinda-muhtesem-final2.jpgmuzik-yarismasinda-muhtesem-final4.jpgmuzik-yarismasinda-muhtesem-final47.jpgmuzik-yarismasinda-muhtesem-finalf.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.