Mustafa Öcal, “ Kardeşliği tesis edeceğiz”

Mustafa Öcal, “ Kardeşliği tesis edeceğiz”

Samsun Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Öcal gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Mustafa Öcal açıklamasında  “Son yıllarda ekonomik krizler başta olmak üzere işsizlik, enflasyon ve dış politik sorunların had safhaya ulaştığı, iktidarın ise bir türlü çözüm üretemediği süreçte Saadet Partisi söylem ve diliyle adeta milleti bir araya getirdi. Kutuplaştırıcı siyaseti öteleyerek kardeşliği tesis etmek için büyük çaba sarf eden Partimiz, bu mücadelenin değerini sandıkta görecektir.

Mustafa Öcal; Ülkenin bir çıkmaz sokak da olmadığını söylemleri ile güçlendiren partimiz, işsizlere, mağdurlara, esnafa, öğrenciye, ev hanımına umut oluyor. Milletin yüreğindeki heyecanı büyüten bilge liderimizin yolunda birliği beraberliği inşa etmek için yılmadan çalışacağız dedi.

Mustafa Öcal; Fox Tv’de Temel Karamollaoğlu’nun canlı yayınına da değindi.

Öcal; yayınla ilgili açıklamasında canlı yayınlanan Temel Karamollaoğlu’nun canlı yayını TV izlenme (reyting) oranları oldukça dikkat çekiciydi. Liderler Fox’ta programına konuk olan Cumhurbaşkanı adayımız Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, aynı saatte TRT’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Özel programından daha fazla izlendi. Son bir ayın sosyal medya raporlarında da Karamollaoğlu’nun 3 milyon 841 bin kişi tarafından erişim ve 30,5 milyon görüntülenme sağladığı görülüyor. Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyanın ardından televizyonlarda da en çok izlenen lider oldu dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.