MUSTAFA ÖCAL DEDEDAĞINDA VATANDAŞLARA HİTAP ETTİ

MUSTAFA ÖCAL DEDEDAĞINDA VATANDAŞLARA HİTAP ETTİ

Dededağı Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal,

A+A-

DEĞİŞTİR ‘’Çiftçimiz traktörüne alacağı mazota litre başına 1 lira 80 kuruş ÖTV ödemesi gerekirken yat sahibi ÖTV ödemeden mazot alabilmektedir. Bu böyle gitmez. Değiştir, üretene destek verilsin’’dedi.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Dededağı Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, mahalle sakinlerinden Milletvekilliği ve Başkanlık seçimleri için destek istedi.

VERGİNİN VERGİSİNİ AK PARTİ BULDU

İktidarın yaptığı sorumsuz harcamalar ve akılsız yatırımlar neticesinde devletin gelirleri giderlerini karşılayamamaktadır diyen Öcal, ‘’Nihayetinde vergiler vatandaş için bir ödev olmaktan çıkmış adeta zulüm haline gelmiştir. Geldiğimiz noktada parayı Lidyalılar, vergiyi Sümerler, verginin vergisini ise ülke olarak biz bulmuş durumdayız. Artık neredeyse soluduğumuz havadan dahi vergi alınacaktır. Saadet iktidarında ilk işimiz vergi yükünü hafifletmek ve vergide adaleti sağlamak olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

TARIM ÜLKESİYİZ AMA SAMAN İTHAL EDİYORUZ

Tarım ülkesi olmamıza rağmen tarımsal ürünlerin saman dâhil hemen hepsini dışarıdan ithal ettiğimizi söyleyen Öcal, ‘’ Çiftçimiz traktörüne alacağı mazota litre başına 1 lira 80 kuruş ÖTV ödemesi gerekirken yat sahibi ÖTV ödemeden mazot alabilmektedir. Üretime değil tüketime destek verilmektedir. Çifçimizin üretim yapabileceği ortam oluşturulmamaktadır. Tarımı bitirdiler. Hayvancılığı öldürdüler. Tonlarca et geliyor dışarıdan. İthal hayvanlar geliyor. Bu böyle gitmez. Değiştir, üretene destek verilsin’’şeklinde konuştu.

mustafa-ocal-dededaginda-vatandaslara-hitap-etti1.jpgmustafa-ocal-dededaginda-vatandaslara-hitap-etti2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.