MUSTAFA ERDİN ORTAOKULUNUN ÖĞRENCİLERİNDEN ŞEHİTLERİMİZE VEFA ZİYARETİ

MUSTAFA ERDİN ORTAOKULUNUN ÖĞRENCİLERİNDEN ŞEHİTLERİMİZE VEFA ZİYARETİ

Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu 7/C Vatanseverlik ve 8/D Vefa Sınıfı öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası münasebeti ile;

A+A-

Samsun Maarif Hareketi, Her Sınıfın Bir Değeri Var Projeleri kapsamında; Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Kemal Delen, Hüseyin Tan, Okul Rehber Öğretmeni Faruk Gülşen rehberliğinde 35 Öğrenci grubu ile Bafra Şehitliğini ve Bafra Şehit Aileleri Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

Şehitlik ziyaretine vatanseverlik kombine baskılı tşört ve şapkalı gelen öğrenciler derneğin fahri imamı Bülbül Hoca ve iki öğrencinin okuduğu Kur'an tilavetinin ardından dualar ile şehitleri anarak vatanseverliklerini ve vefalarını gösterdiler. Şehitliğin ardından dernek binasına geçen öğrencileri dernek başkanı Mümine Ersin ve derneğin üyeleri karşıladı. Bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim okumasının ardından öğrenciler şehit yakınları için hazırladıkları Şehide Selam oratoryasını sundular.Duygusal anların yaşandığı ziyarette öğrenciler şehit yakınları ile sohbet ettiler ve derneğin ziyaretçi anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.Dernek başkanı Mümine Ersin ile terörle mücadele gazisi Hakan Uncu öğrencilere ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler ve şehitlik, gaziliğin önemini anlattılar. Ziyaret dolayısı ile vatanseverlik ve vefa değerlerini edinen ve sergileyen öğrenciler ömürlerinde unutamayacakları bir gün yaşadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.