MUSTAFA DEMİR MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

MUSTAFA DEMİR MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Cumhur İttifak’ın ortak Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Demir, MHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Cumhur İttifak’ın ortak Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Avukat İbrahim Semiz ve yanındaki heyeti ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.,

 

Cumhur İttifak’ın ortak Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Demir’in ziyaretin de MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu hazır bulunurken sıcak ve sabimi ortamda geçen ziyarette Cumhur İttifak’ın önemi vurgusu işlendi.

Yapılan ziyarette konuşan Başkan Adayı Mustafa Demir,

"Öncelikle  şunu belirtmeliyim ki MHP`li bir isim aday olsaydı ancak benim kadar olurdu. Arkadaşlar seçim zamanında güç birliğimizi topluma yayacak olduğumuz enerjiyi sandığa da yaymamız gerekir. Samsunlular olarak liderlerimizin beklentileri bizlerden bir hayli fazla. Bunu da bilincinde olarak Allah`ın izni ile önümüzdeki çok güzel çok iyi projelerle liderlerimizin huzuruna çıkarak hizmetlerimizi alacağız" dedi.

 

Konuşmaların ardından Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AKP İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve beraberindeki heyet ilçede bulunan esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

mustafa-demir-mhp-bafra-ilce-baskanligini-ziyaret-etti-1.jpg mustafa-demir-mhp-bafra-ilce-baskanligini-ziyaret-etti-2.jpg mustafa-demir-mhp-bafra-ilce-baskanligini-ziyaret-etti-3.jpg mustafa-demir-mhp-bafra-ilce-baskanligini-ziyaret-etti-4.jpg mustafa-demir-mhp-bafra-ilce-baskanligini-ziyaret-etti-5.jpg mustafa-demir-mhp-bafra-ilce-baskanligini-ziyaret-etti-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.