Mustafa Demir, hazırlıkları yerinde inceledi

Mustafa Demir, hazırlıkları yerinde inceledi

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'a gelişi öncesinden yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler de ilçe adaylarını açıklamak için Samsun'a geliyor. 19 Ocak Cumartesi günü Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenecek olan Aday Tanıtım Toplantısı için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.  Bayındırlık ve İskan eski Bakanı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve beraberindekiler hazırlıkları yerinde inceledi.

Mustafa Demir, tüm Samsunluları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan Aday Tanıtım Toplantısına davet etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Samsunlulara yakışır bir şekilde karşılayacaklarını belirten Demir, ''Cumhurbaşkanımızı kentimizde ağırlayacak olmanın onurunu ve gururunu bir kez daha yaşayacağız. Millete hizmet yolunda ömrünü adayan Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği yine Samsunlular verecektir. Cumartesi günü yapılacak olan Aday Toplantımıza tüm Samsunluları davet ediyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.