MUSİAD TİFLİS BAŞKANINDAN VETERANLARA TATLI İKRAMI

MUSİAD TİFLİS BAŞKANINDAN VETERANLARA TATLI İKRAMI

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Gurubunda yer alan Bafra Veteranlar Spor İdman hazırlıklarında hız kesmiyor.

A+A-

 Türkiye'de 8 grupta 60 takımın katıldığı ligde ilk devreyi 10 puan ile kapatan Bafra veteranlar, devre arasında idmanlarda hız kesmeden devam ediyor. İki günde bir idman yapan Bafra veteranlar Koşu ve pas çalışmasının ardından   hücum ve savunma güce dayanıklı çalışıyorlar. İdman  sonunu soğuma koşusu ile son veriyor. 

Bafralı iş adamı MUSİAD Tiflis Başkanı M. Özgür Yücel Bafra Veteranlar spor`un hafta sonu idmanına katılarak destekte bulundu. MUSİAD başkanı Yücel “ Her ne kadar gurbette olsak bile memleketimiz Bafra`mızı takip ediyorum.40 yaş üstü spor Bafra Veteranlar Bafra`da spor adına önemli bir rol üslenmiş, Bafra`mızı 60 il ve ilçede temsil ediyor. ayrıca yıllar önce beraber futbol oynadığımız arkadaşlarımızı tekrar yeşil sahalarda görmek beni her futbol sever gibi heyecanlandırdı. Bu organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ederim” şekilde konuştu ve  Veteranlar takımı ile beraber idmana çıktı.

Yaklaşık 2 saat süren idman sonrası MUSİAD Tiflis Başkanı M. Özgür Yücel  baklava ikramı ile keyifleri yerine getirdi.

ozgur-yucelden-veteranlara-tatli-ikrami1.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.