Muhtarlardan Başkan Genç'e teşekkür

Muhtarlardan Başkan Genç'e teşekkür

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret eden muhtarlar bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtarlar, "Başkanımız ne istesek yerine getirdi" derken, Başkan Genç de, "Canik'i ortak akılla yönettik" dedi.

A+A-

Canik'te görev yapan muhtarlar, Başkan Osman Genç'i ziyaret ediyor. Hemen hemen her gün muhtarları makamında ağırlayan Başkan Genç, "Şehrimizin seçilmiş insanları muhtarlarımızla her zaman uyum içinde çalıştık. Ortak akılla Canik'i Türkiye'nin gözbebeği ilçesi yaptık" dedi. Genç'e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden muhtarlar da, bugüne kadar hizmet noktasında hiç bir sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, her mahallede Canik Belediyesi'nin eserlerinin görülebileceğini söyledi.

 

ORTAK AKILLA YAPTIK

Kendisini ziyaret eden muhtarlarla sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteğiyle, sonrasında ise muhtarlarımız başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek, ortak akılla yaptık. Bizim için muhtarlarımız her zaman önemli olmuştur. Onlar bizimle halkımız arasında çok değerli bir köprüdür. Bu nedenle muhtarlarımıza önce çalışma ofisleri yaptık, modern bir bina kazandırdık, hizmetlerin hızlı yürümesi adına laptop dağıttık" dedi.

 

TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ

Halka hizmet etme noktasında muhtarların çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Ayrıca belediyemizde kapılarımız halkımıza olduğu gibi muhtarlarımıza da 15 yıldır sonuna kadar açık oldu. Muhtarlarımızın fikirlerine, önerilerine, isteklerine her zaman önem verdik. İyi b.ir ekip olduk ve şehrimizi birlikte inşa ettik. Hizmet götürmediğimiz mahallemiz yoktur. Muhtarlarımızla koordineli şekilde çalışarak, mahallelerimizin önceliklerine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak hizmet ürettik. Canik'i Türkiye'nin gözbebeği olan bir ilçesi yaptık" diye konuştu.

 

ONLARCA PROJE

İlklerin ve enlerin belediyesi olduklarını da ifade eden Başkan Genç, "Ürettiğimiz projelerle diğer belediyelere öncü ve örnek olduk. Yaptığımız eğitim, kültür yatırımları sonucunda sosyal dönüşümü sağladık. 2004 yılında gece gezilmeyen sokaklarda şimdi insanlarımız rahatça geziyor. Bu yaptığımız kültür, eğitim, sanat yatırımlarıyla oldu. İlçemizin merkezinde yaptığımız onlarca projenin yanında kırsal mahallelerimizde de hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri, okul ve cami çevre düzenlemeleri, canlı hayvan pazarı, pazar yerleri gibi onlarca proje hayata geçirdik" şeklinde konuştu.

 

KAPISINI AÇIK TUTTU

Bugüne kadar ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden muhtarlar da, "Canik'te bugüne kadar başkanımıza ulaşma noktasında hiç bir sorun yaşamadık. Başkanımız her zaman içimizde oldu ve kapılarını bizlere her zaman açık tuttu. Ne zaman ne istesek başkanımız yerine getirdi. Daha önce eski olan bütün okul ve camilerimiz ile çevreleri yenilendi. Mahallelerimize çocuklarımız için sıbyan mektepleri, spor tesisleri, kadınlarımız için hanım konakları yapıldı. Bu eserlerin ilçemize kazandırılmasında başkanımızın emeği çok büyük. Kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

muhtarlardan-baskan-gence-tesekkur-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.