MUHTAR SÖZEN BAŞKANI MAHALLESİNDE AĞIRLADI

MUHTAR SÖZEN BAŞKANI MAHALLESİNDE AĞIRLADI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, her fırsatta muhtarlarla bir araya gelerek, şehrin beklentilerine çözüm aramaya devam ediyor.

A+A-

Son olarak ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Fevzi Çakmak Mahalle muhtarı Gültekin Sözen ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahallenin sorunları ve beklentileri hakkında bilgi alan Başkan Kılıç, mahallede de incelemelerde bulundu.

 

Başkan Kılıç’ın Fevzi Çakmak Mahallesindeki istişare toplantısına Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek ve Fen İşleri Müdürü Gökhan Ünal’da hazır bulundu.

 

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Gültekin Sözen: “Başkanımız Hamit Kılıç ve Belediye ekibimiz bu beklentiler karşısındaki duyarlılığı şahsımı ve mahalle sakinlerimizi fazlasıyla mutlu etti. El birliği içerisinde sorunların üstesinden geleceğiz.” Dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise; “Belediyemizin hizmet anlayışında önceliğimiz, sorunları bir başka mahalleye göre kangren olan ve bir an önce çözüm bekleyen mahallemize nefes aldırmak yer alıyor. Fevzi Çakmak Mahallemiz konumu ve yüzölçümü itibariyle çok fazla hizmet beklentisi içinde. Belediyemiz, Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz ile karşılıklı anlayış, destek ve hoş görü içerisinde tüm sorunlarımızdan kurtulmak için gayret göstereceğiz ”Dedi.

muhtar-sozen-baskani-mahallesinde-agirladi1.jpgmuhtar-sozen-baskani-mahallesinde-agirladi2.jpgmuhtar-sozen-baskani-mahallesinde-agirladi3.jpgmuhtar-sozen-baskani-mahallesinde-agirladi4.jpgmuhtar-sozen-baskani-mahallesinde-agirladi5.jpgmuhtar-sozen-baskani-mahallesinde-agirladi6.jpgmuhtar-sozen-baskani-mahallesinde-agirladi7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum