MUCİT BEYİNLER AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI ATÖLYESİ BAFRA DA AÇILIYOR

MUCİT BEYİNLER AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI ATÖLYESİ BAFRA DA AÇILIYOR

Bafra'da Çocuklara özel Mucit Beyinler ve Zekâ Oyunları Atölyesi Bafra Tabakhane Mahallesi Güven sokakta faaliyetlerine yakında başlıyor.

A+A-

Konu ile ilgili konuştuğumuz Akıl ve Zekâ Oyunları Eğitmeni Esra Işık Tüzder tüm üstün zekâlılar derneğinden almış olduğumuz eğitmen sertifikası ile Bafra’mızdaki çocuklarımızın hafızalarını ve zekâlarını daha fazla geliştirmektir.

Işık, oyun bir öğrenme sanatıdır. Oyun ile çocuklarımızın, psiko, motor gelişimi, dil gelişimi, duygusal, zihinsel gelişimi ve zekâ gelişimini sağlamak. Bu atölyede çocuklarımız oyun oynayarak zekâ, dikkat, konsantrasyonu geliştirmek. Akıl ve Zekâ oyunları yup, kapla ve dikkat geliştirme uygulanacak. Bu tür çalışmalar dünya da 50 ülke de yapılıyor. Çocuklarımız Mucit Beyinler Akıl ve Zekâ atölyesinde hafta da iki kez oyunlarla 1 saat 15 dakika oyun oynayacaklar. Sadece 8 hafta sonra 20 saatlik oyun oynama süresi sonunda zekâ ve hafızalarında artış gözlendi. Biz de bu sistemi atölyemizde uyguluyoruz. Bafra da bu işi ilk bizler uygulamaya karar verdik. 5 ile 13 yaş gruplarına yönelik Okul öncesi İlkokul ve Ortaokul grupları şeklinde çalışmalar yapacağız dedi.

dsc03472.jpgdsc03475.jpgdsc03476.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.