Modasen'de Okul Kıyafetlerinde İndirim

Modasen'de Okul Kıyafetlerinde İndirim

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasına günler kala okul velilerin en büyük sorunu okul kıyafetleri ve fiyatlar. Modasen yaptığı şok indirim ile velilerin yüzünü güldürdü.

A+A-

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasına günler kala velilerin en büyük sorunu okul kıyafetlerindeki uçuk fiyatlardı.Modasen alış-veriş merkezi yaptığı indirim ile velilere neredeyse okul müjdesi verdi.Modasen işletme sahibi Salih Arslan;" Biz Modasen olarak ekonominin sıkıştığı şu günlerde velilerimize kolaylık,öğrencilerimize güzellik olsun diye kendi imalatımız olan okul kıyafetlerinde indirim yapma kararı aldık.Ülkemizde yaşanan ekonomik krizi bahane edenlere inat biz ürünlerimizi dolara ezdirmedik.Yada doları bahane etmedik. Öğrencilerimizin tüm okul kıyafetlerini 89.90 TL'ye tamamlıyoruz.Tüm Bafra halkımıza da sesleniyorum."Gelin bu fırsatı kaçırmayın.Kıyafete daha fazla para ödemeyin."

modasende-okul-kiyafetlerinde-indirim2.jpgmodasende-okul-kiyafetlerinde-indirim4.jpgmodasende-okul-kiyafetlerinde-indirim5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.