MİSAFİR GELDİK PROJESİYLE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNDE 500 ÖĞRENCİ BAFRA MERKEZİNDE BULUŞTULAR

MİSAFİR GELDİK PROJESİYLE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNDE 500 ÖĞRENCİ BAFRA MERKEZİNDE BULUŞTULAR

Bafra Kaymakamlığı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde Kızılırmak ilk-ortaokulu koordinatörlüğünde hazırlanan “Misafir Geldik” projesi kapsamında 23 Nisan Çocuk Şenliği programı yapıldı.

A+A-

Bafra merkezine 70-80 km. uzaklıkta okuyan öğrenciler ile şehir merkezindeki okullardan birleştirilmiş öğrenciler için bir dizi etkinlik yapıldı. Toplamda 500 öğrenci 23 Nisan Çocuk Şenliğini bir coşku içerisinde hep beraber yaşadılar. Çetinkaya YİBO da saat 12.00’de öğlen yemeği ile programın startı verildi. Akabinde otobüslerle çocuklar bir şehir turu yaparak Belediye Kültür merkezine geldiler. Belediye kültür merkezinde yapılan programa Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, okulların öğretmen ve müdürleri ayrıca 500 öğrenci katıldı.

Günle ilgili konuşma yapan Kaymakam Halis Arslan; sevgili çocuklar bugün sizin için farklı bir gün, bugün sizin için son derece anlamlı bir gün. Dünyada çocuk bayramını kutlayan tek ülkeyiz. Onun için bugünü bize armağan eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Atatürk’e sonsuz saygılarımızla teşekkürlerimizi gönderelim. Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Gözümüzü, yüzümüzü nasıl koruyorsak, sizleri de öyle koruyacağız ve gelecek makamları sizlere bırakacağız. Doğruluktan ayrılmayın, annenizi, babanızı, öğretmenlerinizi üzmeyin derslerinizi ihmal etmeyin dedi.

Belediye Kültür Merkezinde hediyeler verildikten sonra öğrenciler Müze’yi gezdiler. Son olarak ise otobüslerle 500 öğrenci Kuşçular mahallesinde Bafra Havacılık Derneği tarafından düzenlenen model maket uçak gösterilerini izlediler. Daha sonra vedalaşarak herkes okullarına döndüler.

sam_2116.jpgsam_2117.jpgsam_2136.jpgsam_2141.jpgsam_2146.jpgsam_2167.jpg

                                               

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.