Miniklere Taekwondo Kursu, Gip Kemer Terfi Sınavı Yapıldı

Miniklere Taekwondo Kursu, Gip Kemer Terfi Sınavı Yapıldı

Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübümüzün Taekwondo Kursunun 2017 Mayıs Ayı Gip Kemer Terfi Sınavı Kazım Özdemir İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

A+A-

 Coşkulu Kemer Sınavı

 

Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün, İlkadım Halk Eğitim Müdürlüğünce destekli Taekwondo Kursu Gip Kemer Terfi Sınavı Kazım Özdemir İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Yaşar Teyyare, Türkiye Taekwondo Federasyonu Milli Hakemi Alaaddin Sevinç, kulüp antrenörleri Recep Şengül, Burak Meriç ve sporcu velilerinin katılımıyla coşkulu şekilde tamamladı.

 

30 Sporcunun katıldığı sınav, çok sayıda sporcu velisi de yakından takip ederek izledi. Sporcuların tamamı başarılı olarak bir üst kemere terfi ederken ilk kez sınava katılan yeni sporculara başarı belgeleri verildi.

 

  

  

                Yıldız Gençlik Kulübümüzün Taekwondo Antrenörü Burak Meriç yaptığı açıklamada; "Spor yapmak, çocuklarımızda hoşgörüyü, iyi iletişimi, saygı duymayı, kendini tanımayı, sebat etmeyi, hedef koymayı öğrenmeye, zaman yönetimini ve zorluklarla mücadele yeteneği kazanmaya, takım çalışmasını öğrenmeleri gibi birçok olumlu kişilik özelliklerini ortaya çıkarıyor. Bütün bunlar çocuklarımızın sosyalleşmelerini kolaylaştıran özelliklerdir. Takım sporlarında birlikte hareket etme, destekleme gibi farklı olumlu davranışlar da geliştiriyor. Bu da arkadaşlık duygusunu güçlendiriyor. Kulübümüzün ve bütün spor branşlarında ki sporculara, sporla birlikte sağlıklı gelecek temenni ediyorum. Biz büyük bir aileyiz, hep birlikte büyüyerek daha iyiye, daha ileriye başarıyla ulaşmak dileğiyle tüm sporcularıma başarılar diliyorum." dedi.

miniklere-taekwondo-kursu,-gip-kemer-terfi-sinavi-yapildi.JPGminiklere-taekwondo-kursu,-gip-kemer-terfi-sinavi-yapildi-001.JPGminiklere-taekwondo-kursu,-gip-kemer-terfi-sinavi-yapildi-002.JPGminiklere-taekwondo-kursu,-gip-kemer-terfi-sinavi-yapildi-003.JPGminiklere-taekwondo-kursu,-gip-kemer-terfi-sinavi-yapildi-004.JPG

 

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.